Valmistusaineet
4 (à 250 g) naudan T-luupihvejä
100 g voita
sormisuolaa
mustapippuria myllystä
MAUSTEDIPPI
1 prk (200 g) Kevyt crème fraîchea
1/2 dl tuoretta timjamia hienonnettuna
1/2 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
1 rkl paahdettua sipulia
1/2 tl sokeria
1/4 tl suolaa
Valmistusohje

Ota pihvit huoneenlämpöön n. tunti ennen grillaamista.
Sivele pihvien päälle pehmennyt voi ja mausta.
Valmista dippi sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Anna maustua jääkaapissa grillauksen ajan.
Grillaa pihvit kuumalla grillillä n. 8 min puoli. Kääntele pihvejä grillauksen aikana, jos ne saavat liikaa väriä.
Halutessasi kypsemmän lopputuloksen kuin medium, jatka grillausta lisää.
Anna pihvien vetäytyä folioon käärittynä n. 10 min ennen tarjoilua.